Prihlásiť sa Registrujte sa Pre ubytovateľov
Môj výber

Padnú v ubytovaní tento rok rekordy?

21. 5. 2019 | Benefity Kiska Travel


Nová legislatíva na podporu cestovného ruchu platná od januára 2019 sa čoraz pozitívnejšie prejavuje na turizme na Slovensku. Už jarné prázdniny ukázali, že zamestnanci sú informovaní o príspevkoch na rekreáciu. Pri každom ubytovaní riešia, ako využiť tento zamestnanecký benefit. Ubytovacie zariadenia hlásia zvýšenú administratívu na recepciách a rôzne požiadavky ubytovaných hostí na doplnenie informácií na účtovné doklady. 

Získanie príspevku na rekreáciu  

S rekreačnými poukazmi je to oproti príspevkom na rekreáciu administratívne jednoduchšie. Množstvo úkonov prebieha online, bez papierovania.

Zamestnanci dostávajú od svojich zamestnávateľov rekreačné poukazy najmä vo forme kariet a majú záujem si ich uplatniť. Hlavnou výhodou rekreačných poukazov pre zamestnancov je to, že zamestnanci dostávajú poukazy a až následne je im strhnutá ich časť príspevku na rekreáciu. Nemusia tak sami hradiť celú výšku pobytu vopred a sú príjemne motivovaní  minúť na dovolenku viac.  

KiskaTravel v spolupráci s DOXX - Stravné lístky prináša kompletné riešenia pre rekreačné zariadenia a prevádzky. Pre rekreantov a ubytovacie zariadenia je preto použitie rekreačných poukazov priamo na webe KiskaTravel výhodné a pohodlné. Zamestnanec si vyberie lokalitu a ubytovanie, termín a priamo online použije rekreačný poukaz.

Výhody pre rekreačné zariadenia a prevádzky prostredníctvom www.kiskatravel.sk: 

  • Bez manipulácie s hotovosťou a ceninami 
  • Šetrenie času obsluhy 
  • Bez transakčných poplatkov za platby kartou
  • Reklama na web stránke v mapovom aj zoznamovom vyhľadávaní
  • Bezplatná reklama v aplikáciách DOXX v mapovom aj zoznamovom vyhľadávaní
  • Vďaka akceptácii elektronických rekreačných  poukazov možnosť získať konkurenčnú výhodu
  • Platby Kartou DOXX sú akceptované online cez Kiskatravel  

Ako zamestnanci platia rekreačným poukazom

Prostredníctvom stránky nášho partnera www.doxxlistky.sk alebo priamo na www.kiskatravel.sk  je možné rezervovať a priamo uhradiť vybranú rekreáciu Kartou DOXX. Na stránke je viditeľné označenie, ktoré znázorňuje možnosť platby Kartou DOXX:

tlacidlo rekre karta doxx

Úhrada je jednoduchá, stačí na webe zadať číslo karty a PIN číslo.

Následne je držiteľ karty presmerovaný na stránku, kde prebehne úhrada a rekreácia je zabezpečená. Potvrdenie o zaplatení dostáva držiteľ karty do svojho emailu, spolu s ubytovacím poukazom od www.kiskatravel.sk.

ako uhradit cez doxx

Novinky v platobných možnostiach

Medzi novinky na trhu akceptácie rekreačných poukazov patrí online Platobná brána DOXX, ktorá umožňuje prijať Karty DOXX s rekreačným poukazom ktorejkoľvek prevádzke na Slovensku, a to bezplatne prostredníctvom webovej stránky www.kiskatravel.sk.  Platobná brána DOXX je jednoduchý nástroj, stačí mať pripojenie na internet buď na mobile alebo v počítači. Platbu môže rekreant následne zrealizovať úplne podľa svojho želania: v pohodlí svojho domova cez link v doručenej SMS správe alebo emaile alebo aj využitím QR kódu.

letna dovolenka

Kapacity na leto

Slovenské ubytovacie zariadenia od začiatku roka hlásia nárast ubytovaní a je preto dôležité, aby každý hotel, penzión či menšie ubytovacie zariadenie využil možnosti partnerov prostredníctvom portálu www.kiskatravel.sk, ktorí vedia ich kapacity využiť. Online predajný kanál, akým je aj portál Kiskatravel.sk , umožňuje ubytovacím zariadeniam získať celoslovenskú reklamu voči potenciálnym rekreantom a prepojiť tak záujem s ponukou. Okrem toho portál prináša široké možnosti propagácie zariadenia a priamu online rezerváciu. Vďaka spolupráci cestovnej kancelárie KiskaTravel so spoločnosťami vydávajúcimi rekreačné poukazy na kartách, získavajú ubytovacie zariadenia automaticky možnosť prijať platby rekreantov s rekreačnými poukazmi na kartách. Takúto možnosť ponúka aj tradičný slovenský dodávateľ zamestnaneckých benefitov, spoločnosť DOXX - Stravné lístky.

Samotná letná sezóna bude zaujímavá a ukáže reálny dopyt Slovákov po konkrétnych lokalitách a typoch zariadení.


Vyberte si z našej ponuky ubytovania

Zdieľajte článok

Ďalšie články z kategórie Benefity Kiska Travel

Posledná šanca na pobyty cez rekreačné poukazy 2019. Ako na to?

Posledná šanca na pobyty cez rekreačné poukazy 2019. Ako na to?

28. 10. 2019

Je tu posledná šanca na využitie poukazov na rekreáciu 2019. Termíny na dovolenky na Slovensku sa už pomaly vypredávajú. Nielenže do konca roka...

Celý článok
Rekreačné poukazy nemusia prinášať starosti

Rekreačné poukazy nemusia prinášať starosti

2. 4. 2019

Ste zamestnávateľ a desí vás fakturácia povinných rekreačných preukazov? Ste zamestnanec a chcete ísť lyžovať do Tatier, ale vôbec netušíte,...

Celý článok


Vyberte si z našej ponuky ubytovania
Kategórie





e-mail Napíšte nám!×