Prihlásiť sa Registrujte sa Pre ubytovateľov
Môj výber

TOP 10 hotelov na Slovensku, ktoré Vás očaria svojou výnimočnosťou

28. 5. 2019 | TOP ponuka ubytovania


1. Grand Hotel Permon ****, Podbanské

Najznámejší a najväčší hotel na Podbanskom sa pýši svojou už 30 ročnou históriou. Jej zvláštna stavba charakterizuje z jednej strany tatranský vrchol Kriváň. Je obklopený nádhernou horskou prírodou a tatranský vzduch vám spríjemní vaše dovolenkové dni. Hotel je kompletne obklopený lesnou pláňou. Hotel sa vyznačuje ako moderný kongresový hotel, ktorý svojimi skvelými službami dokonale spĺňa všetky požiadavky firemnej klientely. Vďaka svojej charakteristike je perfektnou voľbou i pre rodiny s deťmi.

Wellness Permon´s Paradise

Jeho najväčšou devízou, prečo toto miesto klienti milujú je jeho všestranný wellness, bazénový a saunový svet. Je to dokonalé miesto pre váš oddych a relax. Nič krajšie a lepšie priamo v Tatrách nenájdete. Tento najväčší wellness komplex je jedinečný pre svoje výnimočné atrakcie, ktoré inde nenájdete. Vonkajšie atrakcie sú nielen počas leta hitom ale aj v zime, keď sú Tatry pod bielou perinou.

priamy pohľad na celý hotel

Ponuka hotela a jeho okolia

Hotel sa vyznačuje aj tým, že má najväčší počet rôznych typov izieb z dôvodu rôznosti klientely. Aby si tam každý našiel to, čo potrebuje. Hotel ponúka skvelú gastronómiu a program, ktorý je všestranný a pre každého. Už nie raz spojili pobyty s vystúpením známych osobností a kapiel, ako napríklad kapela Fragile alebo Peter Nagy a rôzne iné. Ďalším plusom tohto hotela je blízkosť jedinečného lyžiarskeho strediska Podbánske SKI. Rôzne aj vonkajšie atrakcie, ktoré ponúka tento rezort sú vláčik, ktorý vás povezie rezortom Podbánske, priamo v prírode sa prejdite náučným chodníkom s drevenými zvieratkami, multifunkčné ihrisko či detské ihriská. Pri pobyte v tomto hoteli vám odporúčame ubytovanie so službami priamo v balíčku, ktoré hotel ponúka, ako napríklad Permon POHODA.

2. Hotel *** SOREA TRIGAN, Štrbské Pleso

Tento kongres a wellness hotel má svoju históriu ešte za čias baníkov a ich veľký význam na Slovensku. Hotel sa kedysi nazýval Hotel Baník, pod ktorým ho ešte do dnes ľudia hľadajú. Už len jeho vtedajší názov napovedá pre koho a prečo tento hotel kedysi slúžil. Dnešný hotel je pomenovaný po časti jedného z vrchola Patrie z Hrebeňa Bášt. Hotel sa nachádza pri novom Štrbskom plese, ktorý umožňuje priamou prechádzkou spojiť dve plesá jedným náučným chodníkom: „Lesom medzi plesom a plesom“.

Pocit ako DOMA

Moderne prerobený hotel sa svojim domácim prostredím prezentuje ako rodinný hotel, ktorý poskytuje detičkám počas roka ale hlavne v letných mesiacoch dokonalé dobrodružstvá. Vkusne zrekonštruovaný hotel v kategórii 3 hviezdičiek vás presvedčí, že sa sem ešte vrátite. Milý personál, neskutočne krásne wellness centrum s nádherným výhľadom. Tiché a pokojné prostredie. Výnimočné wellness centrum, kde nájdete večer bazén osvetlený dúhovými farbami. Domáca slovenská strava, ktorú pripravujú s láskou a v bohatom výbere, či už na raňajky alebo večere. Nebudete chcieť odísť z reštaurácie :)

Hotel a jeho nádherné okolie

Nakoľko sa nachádza hotel na Štrbskom Plese, nedá sa nespomenúť, že priamo na Štrbskom Plese sa nachádza jedno z najnavštevovanejších lyžiarskych stredísk vo Vysokých Tatrách. Nádherný výhľad lanovkou či skvelá lyžovačka vám vašu dovolenku určite obohatí. V letných mesiacoch odporúčame prechádzku k plesu či okolo neho, kde máte možnosť člnkovania. Naopak v zime, je priamo na plese bežkovanie tou správnou voľbou. Ak máte záujem o gastronomický zážitok nezabudnite navštíviť kolibu priamo pri plese. Jednou z ďalšou možností ako stráviť deň je vybrať sa električkou po celých Tatrách. Kochať sa Vysokými Tatrami chodníkmi, ktoré vám dopraje len električka a jej výhľad z okna. Pobyt s rodinou v tomto hoteli a v nádhernom prostredí Štrbského Plesa určite neoľutujete.

pohľad na jednu stranu hotelové wellness

 

3. Hotel Pošta ****, Jasná

Hotel sa nachádza priamo v centre lokality Jasná. Jeho symbolom je sova, ktorú nájdete aj v logu hotela. Hotel sa vyznačuje heslom “hosť do domu, pán do domu”. Jeho stavebný štýl je jeden z najzaujímavejších hotelov na Slovensku. Táto budova bola kedysi jedinou poštou v tomto regióne a stala sa tak administratívnym centrom v Jasnej. Kedysi jediná pošta a dnes Bontique hotel s krásnou ponukou služieb.

Pošta alebo Hotel?

Jeho jedinečnosťou je najmä to čím bol a čím je práve teraz. Hotel, ktorý je uprostred centra Jasnej má výnimočnú polohu a nádhernú kultúru. Ponúka vám okrem skvelých služieb ubytovania v nádherných a jedinečných izbách, aj skvelú gastronómiu priamo v medzinárodnej kuchyni Angus Restaurant. Určite vaše chuťové poháriky sa potešia a ulahodíte im.

pohľad na prednú stranu hotela

Najkrajšia zimná lokalita = Jasná

Táto lokalita je jedna z najnavštevovanejších lokalít v Nízkych Tatrách v zimnej sezóne. Lyžiari si dostupnosť hotela a prístup k lyžiarskym svahom nevedia vynachváliť. Nielen ubytovaní hostia sú potešení skvelou polohou hotela ale aj návštevníci reštaurácie po skvelej lyžovačke, si priamo pod svahom v medzinárodnej kuchyni dokážu dopriať tie najlepší gastronomický zážitok.

 

4. Villa Betula, Liptovská Sielnica

Tento unikátny resort priamo na Liptove, v blízkosti Liptovskej Mary si určite zamilujete. Vaša dovolenka nemusí byť strávená len pri mori ale aj na Slovensku v tomto rezorte si dovolenku užijete. Všestrannosť celého rezortu je neuveriteľná. Nájdete tam krásne ubytovanie v štandardných izbách, apartmánoch, zaujímavé sú mobilné domy či karavany. Súčasťou rezortu je aj kemping pre nadšencov tohto typu dovolenky.  

Pestrý výber pre celú rodinu

Tento rezort je stvorený pre celú rodinu. Skvelý babyland - detské ihrisko, ktoré vaše ratolesti zabaví aj na niekoľko hodín či v jeho exteriéri alebo interiéri s animačným programom počas prázdninových dní. Ponúkajú jazdu na koni, či jazdu na rodinnom bicykli pre 4-člennú rodinku. Zvieracia farma, ktorá zaujme nie len detičky ale aj rodičov. Samozrejme aj dostupný wellness v rezorte a večerné grilovanie pre celú rodinu. Pomenovanie “FAMILY RESORT” je naozaj tou správnou voľbou.

krásne detské preliezačky pre detičky

Liptovská Mara = dovolenka “pri mori”

Ak budete v tomto rezorte, určite si odbehnite na Liptovskú Maru, máte to za rohom, naozaj len pár metrov. Vodné atrakcie priamo na vodnej nádrži vám doprajú tu správnu dovolenku pre vás a vašu rodinku, napr. vodné bicykle, skútre či kajaky.

 

5. Hotel Sun ****, Senecké jazerá

”Zo škaredého káčatka na prekrásnu labuť.” Toto pomenovanie z rozprávky by opisovalo celú rekonštrukciu hotela od roku 2006, kedy sa pomalými krôčikmi dostal k dnešnej podobe. Nádherný moderný štvorhviezdičkový hotel na okraji Seneckých jazier je zaujímavou voľbou strávenie letných dovolenkových dní.

Leto pri jazere

Pobyt len 50 m od Slnečných jazier si doprajete len v tomto modernom hoteli. Ráno sa zobudiť a otvoriť okno na svojej izbe či apartmáne a dopriať si ten čerstvý vzduch, ktorý ide od vody. To nemusíte zažiť len pri mori ale aj na Seneckých jazerách. Po raňajkách sa vybrať priamo na pláž, oddychovať a slniť sa. Program na celé dni :) Skvelá reštaurácia, klimatizované izby a wellness aj s vonkajším bazénom vám spríjemnia váš dovolenkový čas.

Okolie hotela - skvelá lokalita

Okrem nádherných Slnečných jazier atrakcií v samotnom rezorte nájdete v okolí aj vodný park Aquathermal Senec. Reštaurácia na vode U Zlatého Kapra, kde si doprajete široký sortiment skvelých jedál od špecialít z rýb či grilovaných jedál. Zaujímavosťou je farebná svietiaca fontána tryskajúca až do výšky 12 m.

pohľad na senecké jazerá a celý hotel z výšky

6. Hotel & Spa Resort Kaskady, Sliač

Hotel patrí medzi jeden z najobľúbenejších hotelov na Slovensku. Zvláštnosťou Hotel & Spa Resort Kaskady je to, že je to rodinný biznis. Teda ako uvádza aj samotná generálna manažérka je to hotel “Môjho otca, rodiny, môjho manžela a mňa”. Tento krásny rezort vytvorili len pre svojich hostí a najviac im záleží na tom, aby si u nich hostia oddýchli a cítili sa fantasticky.

nocony pohlad na hotel a jeho bazen

Wellness & Spa

Ich najväčším bohatstvom je voda, ktorá je súčasťou termálnych bazénov. Ponúkajú najmä  prevenciu zdravia a udržanie si mladosti, vitality. Termálna voda v bazénoch má blahodárne účinky na zdravie, najmä regeneráciu vašich svalov a kĺbov. Obsahuje výnimočné minerálne látky. Wellness je v celoročnej prevádzke a nájdete tam relaxačný bazén a oddychový bazén s tryskami. V letných mesiacoch, keď nám slniečko dopraje pocit tepla hotel ponúka i svoj vonkajší relaxačný bazén, kde nájdete príjemnú prímorskú atmosféru.

Aktivity v lete i v zime

Hotel ponúka niekoľko zaujímavých aktivít počas letnej aj zimnej sezóny, ako napríklad: bowling, biliard, tenisové kurty, 3D lukostreňľba, plážové ihrisko, detské ihrisko, trampolína, požičovňa e-bikov, premietanie rozprávok či animačný program nemôže predsa chýbať. Nebudete mať čas sa nudiť!

 

7. Hotel Thermal Šírava SPA RESORT ****, Šírava

Ubytovanie pri slovenskom mori a hotel s vlastným aquaparkom? To je Resort Thermal Šírava. Hotel je ideálnou voľbou aj pre rodiny s deťmi aj pre páry. Štvorhviezdičkový hotel, ktorý sa nachádza priamo pri vodnej nádrží Zemplínska šírava. Ubytovanie v klimatizovaných izbách, kde niektoré sú zaujímavé aj tým, že majú vlastnú saunu či vírivku.

Aquapark a jeho ponuka

Je jedinou turistickou atrakciou na Zemplíne, ktorá využíva geotermálnu vodu. Takáto voda sa používala a stále používa v slovenských kúpeľoch. 4 vnútorné relaxačné bazény a vonkajší veľký bazén s oddychovým bazénom. Najväčšou atrakciou je vnútorný vlnový bazén, veľká šmýkačka alebo divoká rieka. Pestrá ponuka vám naplní celý deň zábavy.

Hotel a jeho okolie

Do aquaparku v papučiach, na pláž k vodnej nádrži v plavkách a s uterákom. Zemplínska šírava Vám ponúka slniečko a relax na pláži, plavbu loďou, či rybolov. V blízkosti nájdete i možnosť turistiky, lezeckú skalu vo Vinnom, cyklotrasy alebo inline trasy. Ranč u Kosťa je dostupný pre dovolenkujúcich. Zaujímavou atrakciou je aj zrúcanina kostolíka nad Zemplínskou šíravou.

interierove vodne vlny na zemplinskej sirave

8. Hotel ORAVA *** by Holiday park Orava, Dolný Kubín

Hotel sa nachádza v nádhernom lesnom prostredí. Nájdete tam dokonalé spojenie prírody a relaxu. Rezort je naplnení rôznymi alternatívami oddychu a dovolenky. Jeho rozloha a možnosti vám naplnia predstavu vašej rodinnej dovolenky alebo firemnej akcie. Vybrať si môžete z niekoľkých alternatív ubytovania či priamo v hoteli alebo apartmánoch Garden House alebo v Bungalove Srňacie.

Gastronómia a wellness

Pôžitok z dovolenky si môžete dopriať aj za stolom v hotelovej reštaurácií, kde vám šéfkuchár pripraví rôzne slovenské domáce špeciality ale i moderne spracované pochúťky. Tento zážitok vám umocní aj výhľad na hory priamo v drevenom dvojpodlažnom altáne.

Wellness v luxusnom štýle. Doprajete si ten najlepší relax a oddych pre vašu myseľ i telo. K dispozícií máte bazén so slanou vodou, vírivky, tepidáriu, jacuzzi a sauny alebo parný kúpeľ. V blízkosti sú aj športoviská, ktoré môžete využiť a ak ste človek športovo založený tak ani to nemôžete vynechať počas vašej dovolenky.

 nádherný výhľad z balkóna izby

9. Alexandra Wellness Hotel***, Liptovský Ján

Hotel sa nachádza v horskom prostredí Jánskej doliny na Liptove. Pravý liptovský hotel ako stvorený pre rodiny s deťmi. Hotel vám ponúka ubytovanie v komfortných izbách či apartmánoch ale aj v dvoch útulných chatkách v blízkosti hotela s plným komfortom ako hotelový hosť.

Perfektný oddych a relax

Vstúpte do sveta wellness centra, kde si doprajete pokoj. Ponuka vo wellness centre je bohatá na relaxačné a rehabilitačné balíčky, ktoré vám upokoja myseľ aj dušu. Zbavia vás stresu a uvoľnite sa. Wellness centrum vám ponúka perličkové kúpele pre celú rodinku. K dispozícií budete mať fínsku saunu, soľnú inhaláciu, vodná cestička pre vaše nohy, ľadopád, škótske streky, tropický dážď, či medový zábal. Samozrejmosťou sú relaxačné masáže, ktoré uvoľnia vaše telo.

predný pohľad na hotel

Voľný čas a Alexandra Wellness Hotel?

Pre vaše ratolesti nájdete krásnu detskú herňu, kde si môžete s nimi zahrať rôzne spoločenské hry. Pozrieť krásne detské rozprávky alebo len tak posedieť a kochať sa detskou radosťou. Skvelou rodinnou zábavou je aj bowling či cyklistika, na ktorú vám priamo v hoteli požičajú aj bicykle pre celú rodinu.

10. Kontakt wellness hotel ****, Stará Lesná

Nádherný štvorhviezdičkový hotel vo Vysokých Tatrách v nádhernom lesnom prostredí a nádychom tatranskej prírody. Všestranne zameraný hotel je dokonalou voľbou pre rodiny s deťmi alebo ten pravý oddych pre páry. Hotel sa vyznačuje svojou netypickou architektúrou z troch vedľa seba postavených hoteloch. Ubytovanie s neskutočným výhľadom a nezabudnuteľným zážitkom z vitálneho sveta.

1000 m2 relaxu a oddychu

Jeden z najväčších rozlohou a najbohatší atrakciami vo vitálnom svete s rozlohou 1000m2. Ponuka vitálneho sveta sa rozprestiera na niekoľkých častiach: interiérový bazén, vnútorný wellness, vonkajší wellness a skvelý jacuzzi bar. Ranné plávanie alebo večerný relax v bazéne pre vás aj pre vaše detičky. V saunovej časti nájdete bylinkovú a mentolovú inhaláciu. Doprajte si pôžitok z vírivky vo vnútri ale aj pod holým nebom s pravým tatranským vzduchom.

1000 m2 relaxu a zabavy vo wellnesse

Okolie hotela a lokality

Hotel sa nachádza v nádhernej obci Stará Lesná, kde nájdete krásne tatranské prostredie vhodné na turistiku. Vysoké Tatry sú bohaté na rôzne aktivity. V blízkosti je Tatranská Lomnica, kde nájdete napríklad Tatranskú Galériu hračiek, kde sa vaše deti zabavia a niečo naučia. V Starom Smokovci zase nájdete centrum Vysokých Tatier a napríklad Tricklandiu, kde neuveríte vlastným očiam :)

 


Vyberte si z našej ponuky ubytovania

Zdieľajte článok

Ďalšie články z kategórie TOP ponuka ubytovania

TOP podujatia na Slovensku

TOP podujatia na Slovensku

27. 2. 2020

TOP podujatia a akcie FEBRUÁR Street Food Park vol. 38 Miesto konania : Bratislava - Stará tržnica Skvelá atmosféra, pouličné jedlo, delikatesy,...

Celý článok
Prázdniny a dni pracovného pokoja

Prázdniny a dni pracovného pokoja

2. 1. 2020

Prinášame Vám prehľad termínov jesenných, vianočných a jarných prázdnin na Slovensku v roku 2020...

Celý článok


Vyberte si z našej ponuky ubytovania
Kategórie





e-mail Napíšte nám!×