Prihlásiť sa Registrujte sa Pre ubytovateľov
Môj výber

TOP 10 ubytovaní tohto leta

7. 4. 2017 | TOP ponuka ubytovania


Milí traveláci!

Prinášame Vám prehľad našich TOP 10 objektov pre toto leto! Tieto objekty sú pre našich klientov najatraktívnejšie a najviac vyhľadávané. Ste zvedaví, ktoré objekty sa v našej tabuľke TOP 10 nachádzajú? Poďme sa na to spoločne pozrieť!

TOP 1 Penzión 3366 Veľký Meder

Veľký Meder hrá každé leto u mnohých dovolenkárov prím. Je vyhľadávanou lokalitou nielen domácich, ale aj zahraničných hostí. Tento rekreačný dom je však na prvom mieste medzi všetkými objektmi. Pýtate sa prečo? Útulný penzión, vzdialený 200 metrov od kúpaliska, má celkovú kapacitu 24 osôb. Ubytovanie v apartmánoch je vyhľadávané najmä tými návštevníkmi, ktorí chcú mať súkromie a využívať pohodlie kompletne zariadeného bytu. Ideálne pre rodiny s deťmi či pre tých, ktorí si chcú na dovolenke sem – tam niečo uvariť. Ohlasy od klientov jednoznačne potvrdzujú maximálnu spokojnosť.

TOP 2 Podhájska

Táto obec v okrese Nové zámky je našou druhou najvyhľadávanejšou lokalitou. Prežiť pár letných dní v tomto okolí je určite nezabudnuteľným zážitkom. V Podhájskej sa nachádza termálne kúpalisko, ktoré je vyťažené celoročne. V letnej sezóne je k dispozícii 10 bazénov s geotermálnou vodou, množstvo atrakcií, rekondičné centrum či wellness centrum. V zimnej turistickej sezóne sú návštevníkom k dispozícii 3 bazény s geotermálnou vodou a taktiež relaxačno- rekondičný komplex. V areáli sa nachádzajú saj stravovacie zariadenia, v ponuke sú aj relaxačné či meditačné kurzy.

TOP 3 Stará Lesná

Obľúbená lokalita najmä pre milovníkov turistiky a Vysokých Tatier. Stará Lesná je obec ležiaca priamo pod týmito nádhernými veľhorami. Je ideálnym východiskovým miestom pre turistické trasy. Výhodná poloha Starej Lesnej láka aj návštevníkov, ktorí majú chuť oddýchnuť si v termálnom kúpalisku Aquacity Poprad, ktoré sa nachádza len necelých 17km. Veľmi obľúbené je aj kúpalisko Vrbov vzdialené 16km. Záujemcom o kultúrne a historické pamiatky určite učaruje bývalé kráľovské mesto Kežmarok s bohatou históriou. Ak by ste mali chuť zahrať si golf, môžete navštíviť známy golfový rezort Black Stork. Možností je mnoho, či už pre aktívny alebo pasívny oddych.

TOP 4 Privát 1964 Stará Lesná

Milovníci Vysokých Tatier sem sa! Jednoznačne najobľúbenejší objekt našich klientov v okolí našich veľhôr! Privát v malebnej obci Stará Lesná ponúka ubytovanie v troj a štvorlôžkových izbách s maximálnou kapacitou 18 osôb. Izby sú vybavené samostatným sociálnym zariadením, okolie objektu je tiež veľmi príjemné, majitelia taktiež poskytujú možnosť grilovania na záhrade či zrelaxovania na terase. Blízkosť termálneho kúpaliska v Poprade je určite ďalším pozitívom.

TOP 5 Chata 2916 Turík

Na Liptove je najvyhľadávanejším objektom práve tento v Turíku. Krásna drevená chalúpka berie každému návštevníkovi dych. Využitie ponúka v letnej aj v zimnej sezóne, v blízkosti sa nachádza termálne kúpalisko Bešeňová či termálne kúpalisko Kalameny. Zariadenie v modernom štýle s využitím prírodných materiálov určite osloví mnohých . Maximálna kapacita objektu je 10 osôb, v objekte sa nachádzajú dvoj aj trojlôžkové izby. Exteriér ponúka možnosť grilovania, na záhrade sa nachádza posedenie. Ak máte chuť navštíviť Liptov, jednoznačne sa rozhodnite pre tento objekt.

TOP 6 Chata 1548 Mlynky

Ak by ste sa rozhodli pre návštevu Slovenského raja, určite si pre pobyt zvoľte tento objekt nachádzajúci sa v obci Mlynky. Chata na okraji obce obklopená zeleňou vyvolá v každom pocit pokoja a spokojnosti. Útulne je zariadený aj interiér s kapacitou 9 ľudí. Ubytovanie je vhodné aj pre rodiny s deťmi, na záhrade sa nachádza hojdačka, ihrisko či basketbalový kôš. Okolie ponúka množstvo tipov na výlet, v blízkosti sa nachádza Palcmanská Maša, Kláštorisko, turistické chodníky v Slovenskom raji či Dobšinská ľadová jaskyňa.

TOP 7 Chata 2137 Kokava nad Rimavicou

Krásna chata v chatovej oblasti je ďalším obľúbeným objektom našich klientov. Je vhodná na pobyt pre tých, ktorí si chcú oddýchnuť od každodenného stresu veľkomesta a prežiť pár pokojných dní v lone prírody. Blízkosť turistických chodníkov, kúpaliska v Poltári či vodnej nádrže Hriňová zvyšuje atraktivitu tohto objektu. Maximálna kapacita je 10 osôb, v okolí je možnosť grilovania na záhradnom grile. Neváhajte!

TOP 8 Chata 1352 Ižipovce

Chata, ktorá zaujme hneď na prvý pohľad! Nádherný objekt nachádzajúci sa v Ižipovciach každoročne priláka množstvo návštevníkov. Kompletné zariadenie, maximálna kapacita 8 osôb. Blízkosť Liptovskej Mary určite poteší kúpajúcich sa či vášnivých rybárov. Len 8 km vzdialená Bešeňová je taktiež vhodným tipom na výlet. V príjemnom ubytovaní, ako je tento objekt, bude Vaša dovolenka určite nezabudnuteľná!

TOP 9 Privát 2459 Podhájska

Štúdiá v Podhájskej s max. kapacitou 23 osôb sú ďalším obľúbeným ubytovaním, ktoré sa dostalo do našej tabuľky. Vzdialenosť 1,2 km od kúpaliska poskytuje pohodlie a pokoj. Ak by ste nemali na termálne kúpalisko chuť, môžete navštíviť vodnú nádrž v Trávnici, či rekreačný areál v Šuranoch. Cenovo je tento objekt pre Vás taktiež prijateľný, preto neváhajte.

TOP 10 Chata 1222 Liptovský Trnovec

Nádherná chata v malebnej liptovskej obci Liptovský Trnovec uzatvára našu tabuľku TOP 10 objektov leta 2015. Ak máte záujem prežiť dovolenku v blízkosti termálnych kúpalísk a prírodných nádrží, Liptovský Trnovec je určite pre Vás to pravé! Pri výbere objektu je voľba našich klientov jasná, tento objekt je v okolí najobľúbenejší. V chate sa nachádzajú trojlôžkové izby s prístelkami, maximálna kapacita je 8 osôb. Záhrada disponuje altánkom s posedením.

Vybrali ste si nejaký objekt z našej tabuľky? Rezervujte si už dnes pobyt na jednom z objektov a prežite tak nádhernú dovolenku v kruhu rodiny či blízkych! Ak Vás neoslovila naša ponuka, určite zavítajte na našu stránku www.kiskatravel.sk , kde nájdete bohatú ponuku chát, privátov, penziónov či hotelov zo všetkých kútov Slovenska!

Príjemnú dovolenku Vám želá

Ing. Eva Kisková
Riaditeľka cestovnej kancelárie
KISKA TRAVEL


Vyberte si z našej ponuky ubytovania

Zdieľajte článok

Ďalšie články z kategórie TOP ponuka ubytovania

TOP podujatia na Slovensku

TOP podujatia na Slovensku

27. 2. 2020

TOP podujatia a akcie FEBRUÁR Street Food Park vol. 38 Miesto konania : Bratislava - Stará tržnica Skvelá atmosféra, pouličné jedlo, delikatesy,...

Celý článok
Prázdniny a dni pracovného pokoja

Prázdniny a dni pracovného pokoja

2. 1. 2020

Prinášame Vám prehľad termínov jesenných, vianočných a jarných prázdnin na Slovensku v roku 2020...

Celý článok


Vyberte si z našej ponuky ubytovania
Kategórie





e-mail Napíšte nám!×