Prihlásiť sa Registrujte sa Pre ubytovateľov
Môj výber

TOP lokality našich klientov na Slovensku

9. 4. 2017 | TOP ponuka ubytovania


TOP 1 Veľký Meder

Toto malé – veľké mesto je jedným z najvýznamnejších turistických oblastí na juhu Slovenska. Návštevníci sa sem radi vracajú najmä kvôli známemu termálnemu kúpalisku Thermal Corvinus. Tento termálny komplex láka množstvo dovolenkárov z domova, ale rovnako tiež aj zo zahraničia. Množstvo bazénov, wellness zariadení, atrakcií, okrem toho detský kútik a gastronomické služby na vysokej úrovni – tým všetkým sa môže toto termálne kúpalisko pochváliť. Jednoznačne na dovolenku SEM!

TOP 2 Podhájska

Táto obec v okrese Nové zámky je našou druhou najvyhľadávanejšou lokalitou. Prežiť pár letných dní v tomto okolí je určite nezabudnuteľným zážitkom. V Podhájskej sa nachádza termálne kúpalisko, ktoré je vyťažené celoročne. V letnej sezóne je k dispozícii 10 bazénov s geotermálnou vodou, množstvo atrakcií, rekondičné centrum či wellness centrum. V zimnej turistickej sezóne sú návštevníkom k dispozícii 3 bazény s geotermálnou vodou a taktiež relaxačno- rekondičný komplex. V areáli sa nachádzajú saj stravovacie zariadenia, v ponuke sú aj relaxačné či meditačné kurzy.

TOP 3 Stará Lesná

Obľúbená lokalita najmä pre milovníkov turistiky a Vysokých Tatier. Stará Lesná je obec ležiaca priamo pod týmito nádhernými veľhorami. Je ideálnym východiskovým miestom pre turistické trasy. Výhodná poloha Starej Lesnej láka aj návštevníkov, ktorí majú chuť oddýchnuť si v termálnom kúpalisku Aquacity Poprad, ktoré sa nachádza len necelých 17km. Veľmi obľúbené je aj kúpalisko Vrbov vzdialené 16km. Záujemcom o kultúrne a historické pamiatky určite učaruje bývalé kráľovské mesto Kežmarok s bohatou históriou. Ak by ste mali chuť zahrať si golf, môžete navštíviť známy golfový rezort Black Stork. Možností je mnoho, či už pre aktívny alebo pasívny oddych.

TOP 4 Ždiar

Opäť lokalita vyhľadávaná najmä u turistov a milovníkov zimných športov, keďže sa priamo v obci nachádzajú lyžiarske svahy. Táto malebná obec nachádzajúca sa na svahoch Spišskej Magury je známa najmä rázovitým ľudovým odevom. Priamo v obci sa nachádza taktiež aj múzeum Ždiarsky dom, kde môžete vidieť typické prvky, tradície, nástroje či kroje tejto obce. V blízkom okolí sa taktiež nachádzajú termálne kúpaliská, Belianska jaskyňa či odľahlejší Spišský hrad.

TOP 5 Demänovská Dolina

Táto dolina, ktorá v sebe ukrýva nádherné prírodné klenoty je asi najkrajším a najnavštevovanejším miestom Nízkych Tatier. Je hlavným centrom cestovného ruchu. Záujem o pobyt v tejto doline nesmierne vzrástol , keď bola objavená Demänovská jaskyňa slobody, no najväčší rozmach zažila obec vybudovaním lanoviek z Jasnej na Chopok. Množstvo využitia v letnej aj zimnej sezóne, turistika, lyžovanie, relaxačné pobyty, gastronomické a ubytovacie služby na vysokej úrovni. Dolinou vedie veľa značkovaných trás s turistickými chodníkmi. Jednoznačne ideálna dovolenka pre rodiny s deťmi, pre mladých, pre aktívnych ľudí aj pre tých, ktorí si chcú oddýchnuť v prekrásnom prostredí Nízkych Tatier.

TOP 6 Bojnice

Toto prekrásne slovenské mesto sa nachádza v okrese Prievidza. Nachádzajú sa tu kúpele, krásne kultúrne aj historické pamiatky, z ktorých najznámejší je práve Bojnický zámok. Tento zámok je obľúbenou atrakciou pre malých aj veľkých, so svojou ZOO ponúka možnosti celodenného programu. Na zámku sa stále konajú nejaké akcie, aktuálny program si môžete prezrieť TU. Ak by ste mali chuť osviežiť sa pri vode, navštívte kúpalisko Čajka alebo kúpalisko v Prievidzi.

TOP 7 Bešeňová

Obec Bešeňová s nachádza medzi mestami Liptovský Mikuláš a Ružomberok. Je vyhľadávanou lokalitou najmä pre svoje termálne pramene, ktoré dosahujú teplotu až 70 oC. Samozrejme, že sa tieto geotermálne pramene využili a dnes tu stojí jeden z najznámejších termálnych komplexov Gino Paradise. AK máte záujem o turistiku, taktiež si prídete na svoje. Liptov obklopujú Vysoké Tatry, Západné Tatry, Chočské vrchy, Nízke Tatry a Veľká Fatra na východe. V blízkosti Bešeňovej sa nachádza už spomínaná Demänovská dolina, ktorá je plná turistických atrakcií.

TOP 8 Štrba

Štrba je malebná obec nachádzajúca sa na rozhraní Liptova a Spiša, medzi Vysokými a Nízkymi Tatrami. Turisti s obľubou navštevujú túto obec najmä kvôli turistike, pretože Štrba je skvelým východiskom jednak pre pešiu turistiku ale aj cykloturistiku. V blízkosti sa nachádza mesto Poprad či mesto Svit, kde môžete využiť služby termálneho kúpaliska či krytej plavárne.

TOP 9 Liptovský Trnovec

Liptovský Trnovec sa v nádhernej prírode v srdci Liptova. Vyhľadávaný je kvôli svojej polohe, odkedy sa tu vybudovala priehrada, záujem turistov ešte viac stúpol. Liptovská Mara je obľúbenou lokalitou mnohých domácich aj zahraničných turistov, je vhodná na rybolov, člnkovanie, plávanie či rafting. Skvelo vybudovaná infraštruktúra prispieva k rozvoju cestovného ruchu. V blízkosti sa nachádza známy termálny park Tatralandia s množstvom atrakcií, bazénov, toboganov, gastronomických zariadení. Liptovský Trnovec vyhovuje mnohým aj vďaka pokojnému prostrediu a kvalitným ubytovacím zariadeniam, ktoré sa tu nachádzajú.

TOP 10 Slovenský raj

Samozrejme že v našej tabuľke našiel svoje miesto aj Slovenský raj. Obľúbeným východiskovým miestom pre túry je napríklad Košiarny briežok, množstvo gastronomických služieb, útulné ubytovacie zariadenia, nádherná príroda. Neďaleké mesto Spišská Nová Ves ponúka možnosť návštevy letného kúpaliska alebo zoologickej záhrady. Ak máte chuť zažiť trochu iné turistiku, na akú ste zvyknutí vo Vysokých Tatrách, Slovenský raj je pre Vás ideálnou voľnou, Košiarny Briežok obzvlášť. V blízkosti sa nachádza Čingov, kde si taktiež môžete prezrieť ubytovanie v jednotlivých objektoch.

Ak Vás naša ponuka oslovila, vyberte si z množstva ubytovacích zariadení v jednotlivých lokalitách. Vyberať si môžete z ponuky - chaty, priváty, penzióny či hotely. Ak by ste mali záujem prežiť Vašu vysnenú dovolenku v inej lokalite, navštívte našu stránku www.kiskatravel.sk. Určite Vás nesklameme a Vy si doprajete krásnu dovolenku po akej túžite.

Príjemnú dovolenku Vám želá

Ing. Eva Kisková
Riaditeľka cestovnej kancelárie
KISKA TRAVEL


Vyberte si z našej ponuky ubytovania

Zdieľajte článok

Ďalšie články z kategórie TOP ponuka ubytovania

TOP podujatia na Slovensku

TOP podujatia na Slovensku

27. 2. 2020

TOP podujatia a akcie FEBRUÁR Street Food Park vol. 38 Miesto konania : Bratislava - Stará tržnica Skvelá atmosféra, pouličné jedlo, delikatesy,...

Celý článok
Prázdniny a dni pracovného pokoja

Prázdniny a dni pracovného pokoja

2. 1. 2020

Prinášame Vám prehľad termínov jesenných, vianočných a jarných prázdnin na Slovensku v roku 2020...

Celý článok


Vyberte si z našej ponuky ubytovania
Kategórie





e-mail Napíšte nám!×