Prihlásiť sa Registrujte sa Pre ubytovateľov
Môj výber

November nemusí byť smutný

27. 10. 2020 | Zaujímavosti o Slovensku


November nemusí byť smutný

„ Je rozdiel v tom poznať cestu a ísť po nej.“ Laurence Fishburne

 

Daždivé dni, nuda, kam ísť, čo robiť?  Pripravili sme pre vás zoznam aktivít trochu z kultúry, športu a zábavy. Podotýkame , že niektoré podujatia môžu byť obmedzené alebo zrušené kvôli Covid-19.

 

Celoštátna výstava zvierat

Pav

https://pixabay.com/

28-29.11.2020, Agrokomplex Nitra

Chcem ubytovanie v okolí Nitry

Na to aby ste videli zvieratká, nemusíte ísť do zoologickej záhrady. Ak hľadáte nápad pre rodinné aktivity, ktoré nezávisia od počasia máme pre vás návrh, prečo nie navštíviť Agrokomplex v Nitre a pozrieť si túto unikátnu výstavu zvierat. Uvidíte trošku exotiky, pávy, bažanty, japonské prepelice. Doslova raj pre deti, králiky, mačky, holuby,  nechajte sa prekvapiť pestrosťou tohto podujatia.

Nitriansky vínny festival

November 2020

Nitra pozýva všetkých milovníkov vína na toto skvelé podujatie, ktoré sa koná na Nitrianskom hrade. Ochutnávka vín, hudba, príjemná atmosféra, občerstvenie, recept na výborný výlet. Samozrejme najvhodnejší čas doplniť zásoby  domácej vinotéky, veď výber bude bohatý.  Čo to bude, červené, biele, alebo rose?

vino

https://pixabay.com/

Prehliadky goralského folklóru

15.11.2020, Dom kultúry Svidník

Chcem ubytovanie v okolí Svidník

 

folklor

 

Vedomosti ľudu komunikované rôznorodým spôsobom, bohatstvo ktoré sa odovzdáva z generácie na generáciu. Maľba, kroje, spev, tanec, valašky a ďalšie iné  krásy. Rozšírme si svoje poznatky o tomto umení. Ako spoznáte Gorala? Čo musí byť na klobúku?

 

Kandráčovci

husle

 https://pixabay.com/

14.11.2020, Tennis point Žilina

Chcem ubytovanie v okolí Žilina

Veselé tóny, pridajte sa do tanca, zaspievajte si a nechajte sa uniesť ľudovými piesňami, čo pre vás muzikanti Kandráčovci pripravili. Ondrej Kandráč tvrdí, že „hudba je reč duše, musíte ju robiť s nasadením“. Určite nás toto nasadenie chytí za srdce.

 

Čerti na Trenčianskom hrade

November 2020

Chcem  ubytovanie v okolí Trenčín

Absolvujte večernú prehliadku hradom s Krampus čertami. Zažite hradnú atmosféru ako ste ešte doposiaľ nevideli. Bude to chlad, tma, strach? Alebo aj niečo príjemné a anjelské? Treba to asi zakúsiť na vlastnej koži, len kto ju má hrubšiu, čert alebo vy?

 Trenciansky hrad Cert

https://pixabay.com/

Escape Room Uniqni

November 2020, Liptovské Sliače

Chcem ubytovanie v okolí Liptovské Sliače

 otaznik

https://pixabay.com/

Dostanete sa vy aj vaši spoluhráči von? Vylúštite hlavolam? Ako dlho vám to bude trvať? To, že čas je vzácny už dávno svojím spôsobom vieme. Akú to má v tomto prípade súvislosť? Máte na to 60 min aby ste sa dostali z miestnosti von. Logické myslenie dostane zabrať, absolvujte tento výlet ako rodina, nezáleží na veku alebo sile, tu bude vašou najväčšou výzvou čas. Veľa zdaru.

 

Vianočné Trhy

November 2020, Bratislava Staré námestie

Chcem ubytovanie v okolí Bratislava

To je to pravé orechové, to pravé vianočné. Správny čas na rozsvietenie vianočných stromčekov, skvelá atmosféra, lákavé vône jedál zo stánkov. Zažite príjemnú atmosféru, nalaďte sa vianočne, prípadne ak ešte nemáte darčeky pre všetkých na zozname, určite budete na správnom mieste.

 VianoceBratislava

https://pixabay.com/

Zdieľajte článok

Ďalšie články z kategórie Zaujímavosti o Slovensku

V hoteli Jasná je všetko je jasné!

V hoteli Jasná je všetko je jasné!

31. 10. 2021

V hoteli Jasná je všetko je jasné!   Nám určite počasie doprialo a mali sme krásny čas v Jasnej, zvolili sme si destináciu...

Celý článok
Ružomberok Hrabovo

Ružomberok Hrabovo

16. 10. 2021

Ružomberok Hrabovo   https://pixabay.com/   Opäť a opäť široká škála možností. Môžeme byť naozaj hrdí pretože Slovensko má čo ponúknuť...

Celý článok


Kategórie





e-mail Napíšte nám!×