Bejelentkezés Regisztráció
Kedvencek

Cégünkről

1990

Megalapítottuk a KISKA TRAVEL AGENCY utazási irodát Štôla székhellyel kezdetben csak aktív pihenési ajánlatokkal és belföldi turizmussal foglalkoztunk. Tevékenységünk ekkor csupán a Magas-Tátra területén történő szállásközvetítésre irányult, az értékesítést saját katalógusunkból és külföldi utazási irodák katalógusaiból valósítottuk meg.

2003

A kínálatunkban már 180 szálláshely szerepelt Szlovákia egész területéről.

2004

Utazási ügynökségünk a KISKA SLOVAK TRAVEL AGENCY s.r.o. megújult névvel folytatja tevékenységét.
Ebben az évben szlovákiai fürdőkkel bővítettük a kínálatunkat és az egyéni üdüléseken kívül iskolai kirándulások, sítanfolyamok, gyógyüdülések és céges rendezvények közvetítésével is foglalkoztunk.
Ettől az évtől nagy súlyt fektettünk az internetes értékesítésre.
Bővítettük szolgáltatásaink sorát és szorgalmasan dolgoztunk tovább az oldalunk színvonalának javításán, így már csaknem 500 vendégház és szálláshely közül lehetett választani.

2005

Nagy növekedést tapasztaltunk az internetes értékesítés területén.
Az oldalunk több neves internetes portál érdeklődését felkeltette, köztük a meteo.sk, pravda.sk, sme.sk, centrum.sk....

2007

Ebben az évben már több mint ezer vendégházba lehet szállást foglalni Szlovákia egész területén és az eladások 95 százaléka a www.kiskatravel.sk internetes oldalon valósult meg. Honlapunk 6 nyelven érhető el, teljes körű információs hátteret biztosít, valamint lehetőséget ad az online szállásfoglalásra és az üdülési költségek kiszámítására.
Amennyiben Önnek van internetes banki hozzáférése, egy lépést sem kell tennie ahhoz, hogy közvetlenül a számítógépéről választhassa ki a nyaralása helyszínét. És éppen ez volt a célunk.

2008

– 2008. január 14-én indítottuk el a www.kiskatravel.sk honlap új verzióját, a szlovákiai szálláshelyek kínálatával – amelyben faházak, vendégházak, magánszállások, panziók, szállodák és gyógyfürdők szerepelnek. Az új honlap tetszetősebb külalakkal és több, jobb funkcióval rendelkezik.
Az újdonságok: az üdülés ára közvetlenül kiszámítható a foglalásnál; a térképen megjeleníthető a helyszín, a síelési lehetőségek és a turistalátványosságok; kiszámítható a szálláshely távolsága az Ön lakhelyétől; az ügyfelek regisztrálhatnak a honlapunkon, így elmenthetik az üdülés, szálláshely adatait és a megrendelést is.
- 2008. május 20-tól együttműködünk az egyik legnagyobb horvát utazási irodával, ennek a kapcsolatnak köszönhetően több, mint 2200 horvátországi apartmannal bővült a kínálatunk .

Utazási ügynökségünk a megalapítása óta tagja a Szlovák Utazási Irodák és Ügynökségek Szövetségének.